114+ Bvlgari Jasmin Noir Yorum Fresco

114+ Bvlgari Jasmin Noir Yorum Fresco. Zarif ve paha biçilmez yeni kadın parfümü jasmin noir'ı yarattı. Çiçekler, misk, badem, tonka fasülyesi ve … Ekim 2008'de piyasaya çıkmış olan bir bulgari parfümüdür. Jasmin noir, aydınlığın saflığı ve masumiyeti, karanlığın derinlik ve zerafeti ile buluşuyor.bu eşsiz kombinasyon ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

5310023

Aqui 5310023

Ekim 2008'de piyasaya çıkmış olan bir bulgari parfümüdür. Zarif ve paha biçilmez yeni kadın parfümü jasmin noir'ı yarattı. Sofistike ve çekici jasmin noir, bulgari'nin klasik parfümlerinin en …

Üst notalarda gardenya, orta notalarda yasemin ( jasmin sambac) ve badem, bazda ise hint baklası ve meyankökü aromaları vardır.

Bvlgari jasmin noir parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : Sofistike ve çekici jasmin noir, bulgari'nin klasik parfümlerinin en … Bana göre markanın en başarılı parfümü bvlgari black isimli ilginç, araba lastiği eşliğinde sunulan vanilya parfümüydü. Zarif ve paha biçilmez yeni kadın parfümü jasmin noir'ı yarattı. Vi hjälper dig att hitta butiken för parfym gift sets bad & dusch Çok güzel bir kompozisyona sahip olmasına rağmen malesef ki kalıcılığı oldukça zayıftı. Çiçekler, misk, badem, tonka fasülyesi ve … Ekim 2008'de piyasaya çıkmış olan bir bulgari parfümüdür.

5310023

Jasmin noir, aydınlığın saflığı ve masumiyeti, karanlığın derinlik ve zerafeti ile buluşuyor.bu eşsiz kombinasyon ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz... Çok güzel bir kompozisyona sahip olmasına rağmen malesef ki kalıcılığı oldukça zayıftı.

Powered by Blogger.